Trailer: Wasteland 3: Cult of the Holy Detonation onthuld

Geplaatst: 24 augustus 2021 20:30
Aangepast: 24 augustus 2021 20:30

Tijdens de Xbox Stream op de vooravond van gamescom werd nieuwe dlc onthuld voor Wasteland 3. Wasteland 3: Cult of the Holy Detonation brengt binnenkort nieuwe content naar de game.

Diep in Cheyenne Mountain gaat een gevaarlijke sekte verscholen, namelijk de Cult of Holy Detonation. Met deze nieuwe uitbreiding krijg je toegang tot dit complex dat tot de nok toe gevuld is met nieuwe personages, vijanden en uitdagende gevechten. Bovendien kun je er ook nieuwe wapens en armor vinden. Dit nieuwe gebied biedt uitdaging zoals je die nog niet eerder zag in Wasteland 3. De gevechten zijn iets vernieuwd met nieuwe doelen, waardoor het een frisse wind brengt in de gameplay. Ondergronds moet je je zien te weren tegen hordes van mutanten en machines. Cult of Holy Detonation volgt na de Batte of Steeltown dlc die Wasteland 3 afgelopen juni verwelkomde. Eerder dit werd nog permadeath aan Wasteland 3 toegevoegd middels een update.

Wasteland 3: Cult of the Holy Detonation komt uit op 5 oktober.

Bron: Xbox
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Wasteland 3

Series

Wasteland

Uitgever

Deep Silver

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasewindow

28 augustus 2020

Ontwikkelaar

InXile Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord