Warhammer: Vermintide 2
  • ONTWIKKELAAR Fatshark
  • EERSTE RELEASEDATUM 8 maart 2018
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie, RPG
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Warhammer: Vermintide 2 krijgt releasedatum voor PlayStation 4

Ontwikkelaar Fatshark heeft vandaag de releasedatum voor de PlayStation 4-variant van Warhammer: Vermintide 2 bekendgemaakt. Tevens zijn de gesloten bèta en pre-orders vanaf vandaag beschikbaar.

Warhammer: Vermintide 2 is al een tijdje uit op pc en Xbox One en vanaf volgende maand is het de beurt aan de PlayStation 4. Met nog ongeveer een maand voor de PlayStation 4 release te gaan, kunnen fans zich via de website inschrijven voor de gesloten bèta van de game. Tevens is de game te pre-orderen via de PlayStation Store. Wanneer je de Ultimate Pre-Order Edition van Warhammer: Vermintide 2 koopt, krijg je ook direct toegang tot de bèta en nog een aantal andere leuke in-game goodies.

Warhammer: Vermintide 2 verschijnt 18 december op PlayStation 4. De game is nu al te spelen op pc en Xbox One.

BRON Fatshark

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?