Warhammer: Vermintide 2
  • ONTWIKKELAAR Fatshark
  • EERSTE RELEASEDATUM 8 maart 2018
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie, RPG
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Warhammer: Vermintide 2 krijgt nostalgische nieuwe DLC

Ontwikkelaar Fatshark heeft zojuist een teaser trailer uitgebracht van de nieuwe DLC voor Warhammer: Vermintide 2. In deze uitbreiding, Back to Ubersreik, kunnen spelers een nostalgische trip terug naar het origineel maken.

Zoals de naam al doet vermoeden, brengt de tweede DLC voor Warhammer: Vermintide 2 je terug naar de bekende stad Ubersreik uit de eerste Vermintide-game. Deze DLC bevat drie verschillende geremasterde maps die bekend zijn uit het eerste deel. Deze maps brengen naast een hoop nostalgie ook nieuwe uitdagingen en een speciale verrassing met zich mee.

De Back to Ubersreik DLC voor Warhammer: Vermintide 2 wordt in december uitgebracht.

BRON Fatshark

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?