Necromunda: Hired Gun

  • Ontwikkelaar Streum On Studio
  • Eerste releasedatum 1 juni 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Actie, First-Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer: Warhammer shooter Necromunda: Hired Gun onthuld

Necromunda: Hired Gun is de nieuwe Warhammer-shooter uitgegeven door Focus Home Interactive. De game lekte al eerder in de Microsoft Store, maar is nu officieel onthuld.

In Necromunda: Hired Gun speel je als een premiejager. Dankzij de uitbetaling van diverse contracten kun je augmentaties kopen. Je upgradet je wapens, personage en je trouwe viervoeter. Necromunda: Hired Gun geeft je namelijk een hond als belangrijkste partner. Dit loyaal beestje waarschuwt je wanneer er vijanden in de buurt zijn en neemt af en toe een hap uit de ordinaire crimineel. De trailer toont ons wat van de actievolle combat in Necromunda: Hired Gun. Het lijkt erop een mix te zijn van een zeer mobiele shooter en een arena shooter. Titanfall gemixt met DOOM, met natuurlijk een Warhammer sausje eroverheen gegoten.

Necromunda: Hired Gun is beschikbaar vanaf 1 juni voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON Focus Home Interactive

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?