Trailer: Wargaming kondigt actie-RPG Pagan Online aan

Geplaatst:

Wargaming, de ontwikkelaar van games als World of Tanks en World of Warships, heeft zojuist aangekondigd aan een actie-RPG te werken. Deze game, met de naam Pagan Online, ontwikkelen zij samen met ontwikkelaar Mad Head Games.

Volgens de ontwikkelaar is Pagan Online een hack-and-slash actie-RPG, die speelt als een MOBA. In de game baan je je een weg door hordes monsters en demonen uit de pre-Christelijke mythologie. Pagan Online bevat naast een singleplayer-modus verschillende speelmodi met herspeelbare missies en moeilijkheidsgraden. In de toekomst wordt de singleplayer-modus ook nog uitgebreid met verschillende episodische uitbreidingen die Battle Chapters heten.

Pagan Online komt in 2019 uit voor pc. De game is echter voor lancering al te testen via zogeten Trials via de Pagan Online website

Bron: Wargaming
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pagan Online

Series

-

Uitgever

Wargaming

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

27 augustus 2019

Ontwikkelaar

Mad Head Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord