War of the Visions: Final Fantasy Brave Exvius
  • ONTWIKKELAAR Square Enix
  • EERSTE RELEASEDATUM 2019
  • PLATFORMEN iOS, Android
  • GENRE RPG
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: War of the Visions: Final Fantasy Brave Exvius verschijnt deze lente

War of the Visions: Final Fantasy Brave Exvius komt binnenkort naar het Westen. De game verschijnt namelijk deze lente op mobiele apparaten.

Tijdens de E3-presentatie van Square Enix vorig jaar werd War of the Visions: Final Fantasy Brave Exvius uit de doeken gedaan. Deze nieuwe tactische RPG speelt zich af in de wereld van Final Fantasy Brave Exvius. Veel was er nog niet bekend over deze game, maar Square Enix heeft onlangs onthuld dat de game deze lente in het Westen uitkomt. Vanaf vandaag zijn ook de pre-registraties voor War of the Visions gestart. Via de site van de game kun je je alvast registreren om speciale in-game beloningen te ontgrendelen wanneer de game straks uitkomt.

War of the Visions: Final Fantasy Brave Exvius verschijnt deze lente voor iOS en Android.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?