Trailer: Wapens in het vizier in nieuwe Metro Exodus trailer

Geplaatst:

De nieuwe trailer van Metro Exodus richt zich vooral op de wapens van de game. De video laat een aantal vernieuwingen zien ten opzichte van de voorgaande Metro-games.

Zo is de weapon customization vernieuwd waardoor je je snel kunt aanpassen aan de situatie die zich voordoet. Ook worden de diverse classes die beschikbaar zijn uitgelicht, zodat je weet welke wapens het beste kunt gebruiken. In Metro Exodus is je ammunitie niet langer je valuta, zoals in de voorgaande delen. Dit betekent dat je dus iets gulziger om kunt gaan met het gebruik van je kogels, zonder dat je bang hoeft te zijn dat je geen betaalmiddelen meer hebt. Bereid je vast voor op de monsters in de Russische kou met onderstaande trailer.

Metro Exodus komt uit op 15 februari voor de pc, Xbox One en Playstation 4.

Bron: YouTube
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Metro Exodus

Series

Metro

Uitgever

Deep Silver

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

15 februari 2019

Ontwikkelaar

4A Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord