Trailer: Wanking Simulator trekt volle zalen in aankondigingstrailer

Geplaatst:
Aangepast: 13 mei 2019 20:23

Vandaag heeft Ultimate Games S.A. de aankondigingstrailer van Wanking Simulator op YouTube geplaatst. In de hysterische trailer is te zien dat je allerlei locaties kan overvallen om je eens lekker te laten gaan.

Net als je denkt dat van bijna ieder onderwerp al een simulator is gemaakt, is daar opeens Wanking Simulator. Winston Gay is zijn huis uitgezet omdat hij zich te luidruchtig aftrekt. Deze beslissing trekt Winston niet helemaal en nu wil hij het de hele stad betaald zetten dat hij zijn huis uit moest. In de trailer zie je hoe hoofdpersoon Winston Gay een kerkdienst verstoort en zich aftrekt op een foto van een oud omaatje. Ook wildaftrekken op straat wordt niet uit de weg gegaan. Dus mocht je je natuurfilms nu wel een keer zat zijn en je heil ergens anders in willen zoeken, dan kom je met Wanking Simulator wellicht wel aan je trekken.

Wanking Simulator komt in het derde kwartaal van 2019 naar pc via Steam.

Bron: YouTube
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Wanking Simulator

Series

-

Uitgever

Ultimate Games S.A.

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasewindow

Q3 2019

Ontwikkelaar

MrCiastku

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord