Check al onze Tokyo Game Show logo content hier!
Sid Meier's Civilization VI
  • ONTWIKKELAAR Firaxis Games
  • RELEASEDATUM 21 oktober 2016, 16 november 2018 (NSW)
  • PLATFORMEN Pc, Nintendo Switch
  • GENRE Strategie
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Wachten op je beurt in Sid Meier’s Civilization VI

De nieuwste 'How to' trailer voor Sid Meier’s Civilization VI laat zien wat je allemaal in een speelbeurt kunt doen. Er zijn verschillende acties mogelijk, maar eerst moet je natuurlijk wachten tot je aan de beurt bent.

In Sid Meier’s Civilization VI probeer je het rijkste en machtigste land te worden. Dit doe je door per speelbeurt keuzes te maken, die jouw land vormgeven. Kies ervoor om onderzoek te plegen naar nieuwe technologieën en plaats nieuwe gebouwen. Ga samenwerken met andere landen of besluit ze de oorlog te verklaren en jouw grondgebied te vergroten. Enorm veel keuzes dus tijdens een speelbeurt.

Sid Meier’s Civilization VI verschijnt op 16 november voor de Nintendo Switch.

BRON Persbericht 2K Games

Over auteur Kees Wijnhorst

Kees WijnhorstKees wordt ook wel de koning van het nieuws genoemd. Met letterlijk duizenden berichten op zijn naam is het dan ook een wonder dat Kees überhaupt nog tijd om te gamen heeft. Onze eigen Agent 47 - zij het niet zo kaal en ‘ietsjes’ minder kil - maakt als een echte hitman korte metten met alle geruchten die op het internet rondgaan. Just leave him to prepare...

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?