We Are Football

  • Ontwikkelaar Winning Streak Games
  • Eerste releasedatum 10 juni 2021
  • Platformen Pc
  • Genre Simulatie, Sport
  • Gameliner score -

Trailer: Voetbalmanager We Are Football betreedt het veld

Een nieuwe speler in de voetbalmanager games betreedt binnenkort het veld. THQ Nordic heeft vandaag middels een teaser We Are Football aangekondigd voor pc.

We Are Football is het best te vergelijken met SEGA's Football Manager-serie. In tegenstelling tot veel andere games die om voetbal draaien ligt de focus vooral op het managen van een team. Ontwikkelaar Winning Streak Games heeft geen dure licenties weten te bemachtigen voor het samenstellen van de selecties, maar biedt wel een uitgebreide editor waarin je zelf je selecties kunt aanpassen. De oplettende kijker ziet in onderstaande video ook een schim van een vrouwelijke speler in de kleedkamer en dat is niet voor niets. We Are Football richt zich zowel op het mannen- als het vrouwenvoetbal. Winning Streak Games belooft een voetbalmanager te bieden die toegankelijk is voor gamers die nog niet bekend zijn met het genre, maar ook veel diepte voor de meer ervaren gamers.

We Are Football trapt af op 10 juni 2021 op pc.

BRON THQ Nordic

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?