Overwatch

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 24 mei 2016
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer: Vier Halloween in Overwatch

Het jaarlijkse evenement Halloween Terror is van start gegaan in Overwatch. Ook Dr. Junkenstein is weer teruggekeerd.

Vanaf vandaag is het Halloween Terror in Overwatch en kun je Dr. Junkenstein weer confronteren in Junkenstein's Revenge. In deze PvE Brawl verdedigen teams de poorten van Adlersbrunn Castle tegen de hordes Zomnics die Dr. Junkenstein heeft gecreëerd en los heeft gelaten. Naast deze populair brawl, kunnen spelers de aankomende drie weken nieuwe challenges aangaan. Vanaf deze week is Vengeful Ghost beschikbaar, waarbij een geest achter teams jaagt en Frenzied Stampede, waarbij Zomnics een boost krijgen in snelheid. Volgende week is het tijd voor Volatile Zomnics, waarbij Zomnics exploderen als je te dicht bij komt en Three They Were, die enkel teams van drie toestaat. In de laatste week kun je aan slag met Mystery Swap, waarbij er af en toe random heroes tevoorschijn komen en Shocking Surprise, waarbij sommige vijanden Shock-Tires spawnen als ze dood zijn.

Halloween Terror 2020 is vanaf vandaag beschikbaar op Overwatch en eindigt op 3 november.

BRON Blizzard

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?