Just Dance 2020

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 5 september 2019
  • Platformen Nintendo Wii, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia
  • Gameliner score

Trailer: Vier de tiende verjaardag van Just Dance met Just Dance 2020

Just Dance bestaat tien jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. Vier de tiende verjaardag van Just Dance met Just Dance 2020.

Tijdens de E3-presentatie van Ubisoft werd ook Just Dance getoond. Met een heuse show en verschillende dansers werd de tiende verjaardag van de swingende serie ingeluid. Deze tiende verjaardag is natuurlijk niet compleet zonder nieuwe game, dus kunnen we eind dit jaar Just Dance 2020 verwachten. Just Dance 2020 lanceert met veertig verschillende nummers om op te dansen en ook de co-op-modus keert terug.

Just Dance 2020 verschijnt 5 november voor de PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, Nintendo Switch en Nintendo Wii.

BRON Ubisoft

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?