Check hier alle e3 2019-content
Fallout 76
  • ONTWIKKELAAR Bethesda Game Studios
  • RELEASEDATUM 14 november 2018
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE RPG
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Verken Wild Appalachia in gloednieuwe trailer Fallout 76

Een dag later dan gepland, is de eerste grote update voor Fallout 76 nu eindelijk live. Wat je allemaal van de Wild Appalachia-update kunt verwachten, zie je in een gloednieuwe trailer.

In februari, zo'n honderd dagen na de release van de game, maakte Bethesda de toekomstplannen voor Fallout 76 bekend. Ze kondigden namelijk aan dat er drie grote updates in de pijplijn staan voor dit jaar, waarvan de eerste deze maand moest verschijnen. Deze eerste update, genaamd Wild Appalachia, moest op 12 maart uitkomen. Helaas werd de update een dag uitgesteld, maar de update is nu eindelijk live. Om je alvast in de stemming te laten komen, heeft Bethesda een nieuwe trailer voor deze update vrijgegeven waarin je precies kunt zien wat je allemaal te wachten staat. Zo zien we onder andere de brouwerij die je kunt beginnen en zien we het Fasnacht-evenement en de nieuwe Survival-modus die later deze maand beschikbaar komen.

Fallout 76 is momenteel speelbaar op pc, PlayStation 4 en Xbox One. De eerste update, Wild Appalachia is vanaf nu beschikbaar.

BRON Bethesda

Over auteur Claudia Tjia

Claudia TjiaOnze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?