Trailer: Verken de Dark Zone in nieuwe trailer The Division 2

Geplaatst: 1 maart 2019 12:40

Ubisoft heeft een nieuwe trailer voor Tom Clancy's The Division 2 vrijgegeven. In deze nieuwe trailer kunnen we de Dark Zone verkennen.

De Dark Zone kennen we natuurlijk al uit de eerste The Division-game. In The Division 2 zijn ze terug en het zijn nog steeds hele nare plekken. Dark Zones bevatten de beste voorwerpen in de game, maar je betreedt deze gebieden niet zonder risico. Andere spelers kunnen je namelijk zomaar uitschakelen en alle voorwerpen waar je zo hard voor hebt gewerkt van je afpakken. In The Division 2 zijn er drie verschillende Dark Zones, die je met maximaal twaalf man kunt betreden.

Tom Clancy's The Division 2 is vanaf 15 maart beschikbaar op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Vanaf vandaag tot en met 4 maart kun je de gratis Open Beta spelen, waar je ook toegang hebt tot een van de Dark Zones.

Bron: Ubisoft
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tom Clancy's The Division 2

Series

-

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

15 maart 2019

Ontwikkelaar

Massive Entertainment

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord