Trailer: Verhaal van Guardians of the Galaxy uitgelicht

Geplaatst: 9 september 2021 23:45

De Guardians of the Galaxy pakten tijdens de PlayStation Showcase het podium. In een nieuwe trailer werd het verhaal van de game verder uitgelicht.

Een aantal maanden geleden kondigden Eidos Montreal en Square Enix Marvel's Guardians of the Galaxy aan. Tijdens die trailer werd direct al gestrooid met gameplay en een releasedatum voor de game. Tijdens de PlayStation Showcase werd er een nieuwe trailer van Marvel's Guardians of the Galaxy getoond die gefocust was op het verhaal van de game. Star-Lord en zijn kameraden staan voor een spectaculair galactisch avontuur, waarin de Guardians het heelal moeten zien te redden van diens ondergang.

Marvel's Guardians of the Galaxy verschijnt op 26 oktober voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbxo Series X|S. Voor de Nintendo Switch verschijnt Marvel's Guardians of the Galaxy: Cloud Version op dezelfde dag.

Bron: Sony
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Marvel's Guardians of the Galaxy

Series

-

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

26 oktober 2021

Ontwikkelaar

Eidos Montreal

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord