Apex Legends
  • ONTWIKKELAAR Respawn Entertainment
  • EERSTE RELEASEDATUM 5 februari 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE First Person Shooter, Battle Royale
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Veel doden in Launch Trailer Apex Legends Season 4

De free-to-play battle royale-game Apex Legends treedt over een kleine week alweer het vierde seizoen tegemoet en om ons hiervoor alvast warm te maken heeft Respawn Entertainment de launch trailer vrijgegeven.

Naast het nieuwe Apex Legends-personage Forge gingen er al lange tijd geruchten over de komst van Revenant, maar Respawn Entertainment had het nieuwe personage niet aangekondigd. Toch is zijn komst met deze nieuwe trailer bevestigd, want hij speelt de hoofdrol in deze gewelddadige trailer. Revenant was ooit een mens en gold toen als één van de beste huurmoordenaars. Hammond Robotics hebben hem omgeturnd naar een moordmachine van staal waar de Terminator nog een blokje voor om zou lopen. Revenant is gebrand op wraak en rust niet voor hij iedereen die hem dit heeft aangedaan het 'loodje' heeft gelegd, om maar even in de metaaltermen te blijven.

Het vierde seizoen van Apex Legends gaat op 4 februari van start.

BRON Respawn Entertainment

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?