Trailer: Veel doden in Launch Trailer Apex Legends Season 4

Geplaatst: 30 januari 2020 19:32
Aangepast: 30 januari 2020 20:21

De free-to-play battle royale-game Apex Legends treedt over een kleine week alweer het vierde seizoen tegemoet en om ons hiervoor alvast warm te maken heeft Respawn Entertainment de launch trailer vrijgegeven.

Naast het nieuwe Apex Legends-personage Forge gingen er al lange tijd geruchten over de komst van Revenant, maar Respawn Entertainment had het nieuwe personage niet aangekondigd. Toch is zijn komst met deze nieuwe trailer bevestigd, want hij speelt de hoofdrol in deze gewelddadige trailer. Revenant was ooit een mens en gold toen als één van de beste huurmoordenaars. Hammond Robotics hebben hem omgeturnd naar een moordmachine van staal waar de Terminator nog een blokje voor om zou lopen. Revenant is gebrand op wraak en rust niet voor hij iedereen die hem dit heeft aangedaan het 'loodje' heeft gelegd, om maar even in de metaaltermen te blijven.

Het vierde seizoen van Apex Legends gaat op 4 februari van start.

Bron: Respawn Entertainment
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Apex Legends

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

5 februari 2019

Ontwikkelaar

Respawn Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord