The Chronicles of Spellborn

  • Ontwikkelaar Spellborn NV
  • Eerste releasedatum 5 december 2008
  • Platformen Pc
  • Gameliner score -

Trailer van The Chronicles of Spellborn

The Chronicles of Spellborn is een Massive Multiplayer Online Role Playing Game (MMORPG) die ontwikkeld is door het Nederlandse Spellborn NV en wordt uitgegeven door Mindscape.

The Chronicles of Spelborn speelt zich af in een donkere postapocalyptische fantasie wereld en brengt duizenden gamers samen in een wereld die door een explosie geheel is verwoest, de Deadspell Storm. Binnen de Deadspell Storm bevinden zich vijf hoofd-shards, 'The Enclave of the Five Sacrifices", een soort reusachtige grotten. Hierin moeten de gamers allerlei quests oplossen en gevechten aangaan om te onthullen wat verborgen ligt in het verleden, heden en de toekomst.

Hieronder de nieuwste trailer:

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?