Check al onze gamescom content hier!
Dead or Alive 6
  • ONTWIKKELAAR Tecmo
  • RELEASEDATUM 1 maart 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie, Fighting
  • GAMELINER SCORE

Trailer van Christie voor Dead or Alive 6 uitgebracht

Koei Tecmo en Team Ninja hebben de trailer van Christie voor Dead or Alive 6 uitgebracht. Ook is de nieuwe stage Road Rage geïntroduceerd.

Christie is een Britse assassin die gebruik maakt van de Snake Fist om haar doelwitten uit te schakelen. Ze was een voormalig compagnon van Bayman en is nu een rivaal van hem geworden. De nieuwe Road Rage stage is een snelweg waar een zwaar ongeluk heeft plaatsgevonden. Tijdens het vechten kun je je tegenstander tegen de autowrakken slaan die dan exploderen. Tevens kun je hen tegen een overhangende vrachtwagen aanslaan en met een beetje geluk valt het gevaarte ook naar beneden. Bekijk de trailer hier.

Dead or Alive 6 komt op 15 februari naar de PlayStation 4, Xbox One en de pc.

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip ZeldenthuisPhilip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?