Trailer: Valve kondigt Half-Life: Alyx aan

Geplaatst: 21 november 2019 20:55
Aangepast: 21 november 2019 20:55

Valve liet eerder deze week al weten dat ze een nieuwe Half-Life game gingen aankondigen voor de Virtual Reality. Vandaag is dan ook de dag dat Valve Half-Life: Alyx officieel aankondigt met een trailer.

Half-Life: Alyx speelt zich af tussen Half-Life en Half-Life 2. Je speelt als Alyx Vance die samen met haar vader Dr. Eli Vance vecht tegen de aliens genaamd Combine. Samen moeten ze onderzoek doen om met nieuwe gereedschappen te komen die de aliens kunnen verslaan. De trailer laat de stad City 17 zien waar Alyx al vechtend een weg moet banen door de aliens om een soort van krachtcentrales te herleiden. Valve geeft zelf op de Steam pagina aan dat de game puzzels en actie bevat.

Half-Life: Alyx verschijnt in maart 2020 voor de Virtual Reality.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Half-Life: Alyx

Series

-

Uitgever

Valve

Reviewscore

-

Platforms

Pc, VR

Releasewindow

23 maart 2020

Ontwikkelaar

Valve Software

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord