Half-Life: Alyx
  • ONTWIKKELAAR Valve Software
  • EERSTE RELEASEDATUM 23 maart 2020
  • PLATFORMEN Pc, VR
  • GENRE Actie
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Valve kondigt Half-Life: Alyx aan

Valve liet eerder deze week al weten dat ze een nieuwe Half-Life game gingen aankondigen voor de Virtual Reality. Vandaag is dan ook de dag dat Valve Half-Life: Alyx officieel aankondigt met een trailer.

Half-Life: Alyx speelt zich af tussen Half-Life en Half-Life 2. Je speelt als Alyx Vance die samen met haar vader Dr. Eli Vance vecht tegen de aliens genaamd Combine. Samen moeten ze onderzoek doen om met nieuwe gereedschappen te komen die de aliens kunnen verslaan. De trailer laat de stad City 17 zien waar Alyx al vechtend een weg moet banen door de aliens om een soort van krachtcentrales te herleiden. Valve geeft zelf op de Steam pagina aan dat de game puzzels en actie bevat.

Half-Life: Alyx verschijnt in maart 2020 voor de Virtual Reality.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?