Valorant
  • ONTWIKKELAAR Riot Games
  • EERSTE RELEASEDATUM 2 juni 2020
  • PLATFORMEN Pc
  • GENRE First Person Shooter
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Valorant krijgt Deathmatch-modus en nieuwe Battlepass

De immer populaire shooter Valorant krijgt vandaag een nieuwe speelmodus. Vandaag wordt namelijk de Deathmatch-modus aan de game toegevoegd, samen met een nieuwe Battlepass.

Gisteren is er een nieuwe update voor Valorant uitgekomen. Deze nieuwe update brengt heel wat nieuwe content met zich mee. In deze nieuwe update wordt de Act II Battlepass geïntroduceerd. Deze nieuwe battlepass stelt je in staat om heel wat nieuwe cosmetics te verzamelen. Ook wordt er een nieuwe Agent, genaamd Killjoy, aan de game toegevoegd. Als je Patrick's Nachtbraker van vorige week hebt gelezen, dan heb je haar waarschijnlijk al voorbij zien komen. Naast al deze nieuwe content wordt er vandaag ook een nieuwe speelmodus aan Valorant toegevoegd. Deze nieuwe modus heet Deathmatch en is een free-for-all-modus. In deze modus strijdens twee teams van vijf spelers tegen elkaar in een race naar dertig kills. In Deathmatch kun je respawnen en zijn Agent Abilities uitgeschakeld.

Valorant is momenteel te spelen op pc. De Deathmatch-modus wordt vandaag toegevoegd.

BRON Riot Games

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?