Valheim

  • Ontwikkelaar Iron Gate AB
  • Eerste releasedatum 2 februari 2021
  • Platformen Pc
  • Genre Actie, RPG, Indie, Survival
  • Gameliner score -

Trailer: Valheim releasedatum aangekondigd

De Valheim releasedatum is aangekondigd door uitgever Coffee Stain Publishing. Dit Viking avontuur is binnenkort te beleven in Early Access.

Naast de Valheim releasedatum krijgen we natuurlijk ook wat te zien van de gameplay zelf. Middels een nieuwe trailer zien we onze eigen Viking in actie. De game speelt echter niet als dat andere Noords avontuur Assassin's Creed Valhalla, maar legt de focus meer op het craften en overleven in de wildernis. De trailer wordt voorzien van een metal soundtrack. De doel van de game lijkt erom te draaien dat je in het goede boekje moet komen van de diverse goden. Bewijs dat je het waard bent in Valheim. De game komt eerst uit in Early Access.

Valheim is beschikbaar vanaf 2 februari voor de pc.

BRON Coffee Stain

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?