Trailer: Valheim releasedatum aangekondigd

Geplaatst:

De Valheim releasedatum is aangekondigd door uitgever Coffee Stain Publishing. Dit Viking avontuur is binnenkort te beleven in Early Access.

Naast de Valheim releasedatum krijgen we natuurlijk ook wat te zien van de gameplay zelf. Middels een nieuwe trailer zien we onze eigen Viking in actie. De game speelt echter niet als dat andere Noords avontuur Assassin's Creed Valhalla, maar legt de focus meer op het craften en overleven in de wildernis. De trailer wordt voorzien van een metal soundtrack. De doel van de game lijkt erom te draaien dat je in het goede boekje moet komen van de diverse goden. Bewijs dat je het waard bent in Valheim. De game komt eerst uit in Early Access.

Valheim is beschikbaar vanaf 2 februari voor de pc.

Bron: Coffee Stain
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Valheim

Series

-

Uitgever

Coffee Stain Publishing

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasedatum

2 februari 2021

Ontwikkelaar

Iron Gate AB

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord