Check hier alle Gameliner Awards Gameliner Awards 2020-content
Arizona Sunshine
  • ONTWIKKELAAR Vertigo Games B.V
  • EERSTE RELEASEDATUM 6 december 2016
  • PLATFORMEN VR
  • GENRE First Person Shooter
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Update en swingende Halloween-trailer voor Arizona Sunshine

Het is nu bijna Halloween en dat mag natuurlijk uitgebreid worden gevierd. Vertigo Games doet dat met een swingende Halloween-trailer.

Arizona Sunshine is gemaakt en gepubliceerd door de Nederlandse studio Vertigo Games en is in 2016 gelanceerd voor de Oculus Quest. Deze maand heeft de vr-game een grote update gekregen en zijn er nóg lelijkere zombies te vinden. Daarnaast zijn omgevingen nu kapot te schieten en zijn er algehele visuele verbeteringen in de game aangebracht. Om dit te vieren én natuurlijk omdat Halloween inmiddels voor de deur staat, heeft Vertigo Games een korte, maar zeer swingende trailer vrijgegeven voor Arizona Sunshine. De opzwepende muziek komt van Disney's Spooky Scary Skeletons, ken je die nog?

Arizona Sunshine is momenteel speelbaar in virtual reality voor de Oculus Quest.

BRON Vertigo Games

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?