Trailer: Update brengt Mega Evoluties naar Pokémon GO

Geplaatst:
Aangepast: 28 augustus 2020 17:08

Niantic heeft middels een update nieuwe monstertjes naar Pokémon GO gebracht. Vanaf nu is het ook mogelijk om Mega Evoluties te vangen in Pokémon GO.

Er waren al aardig wat Pokémon te vangen in Pokémon GO, maar nog lang niet allemaal. Eén van de soorten die nog ontbraken waren de Mega Evoluties die in generatie zes werden geïntroduceerd. Deze speciale evolutionaire vorm zorgt ervoor dat bepaalde Pokémon in hun eindstadium tijdelijk nóg sterker worden. In Pokémon GO zijn deze Pokémon al in deze vorm te vangen via raids. Deze Pokémon zijn vanzelfsprekend wel krachtig, dus trommel genoeg vrienden bij elkaar om deze raids tot een goed einde te kunnen brengen.

De update die Mega Evoluties naar Pokémon GO brengt is vanaf nu beschikbaar voor de mobiele game.

Bron: Niantic
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon GO

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Mobile

Releasedatum

15 juli 2016

Ontwikkelaar

Niantic Labs

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord