Pokémon GO

  • Ontwikkelaar Niantic Labs
  • Eerste releasedatum 15 juli 2016
  • Platformen Mobile
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score

Trailer: Update brengt Mega Evoluties naar Pokémon GO

Niantic heeft middels een update nieuwe monstertjes naar Pokémon GO gebracht. Vanaf nu is het ook mogelijk om Mega Evoluties te vangen in Pokémon GO.

Er waren al aardig wat Pokémon te vangen in Pokémon GO, maar nog lang niet allemaal. Eén van de soorten die nog ontbraken waren de Mega Evoluties die in generatie zes werden geïntroduceerd. Deze speciale evolutionaire vorm zorgt ervoor dat bepaalde Pokémon in hun eindstadium tijdelijk nóg sterker worden. In Pokémon GO zijn deze Pokémon al in deze vorm te vangen via raids. Deze Pokémon zijn vanzelfsprekend wel krachtig, dus trommel genoeg vrienden bij elkaar om deze raids tot een goed einde te kunnen brengen.

De update die Mega Evoluties naar Pokémon GO brengt is vanaf nu beschikbaar voor de mobiele game.

BRON Niantic

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?