Trailer: Uitgebreide gameplaybeelden Cris Tales getoond

Geplaatst:
Aangepast: 17 december 2020 21:52

Modus Games heeft een nieuwe uitgebreide gameplayvideo getoond van Cris Tales. Tijdens de video nemen de makers je mee in de wondere wereld van de game.

De nieuwe video bevat een klein kwartier aan gameplaybeelden en is bovendien voorzien van commentaar van de makers. Zo vertellen ze onder andere hoeveel werk er in de game zit om tot dit resultaat te komen. Alles is met de hand getekend en omdat de game zich in drie verschillende tijden afspeelt moest dit ook telkens minstens drie keer. Het verleden, het heden en de toekomst worden in deze game tegelijk getoond. Dingen die je in het verleden doet, kunnen dus ook weer effect hebben op het heden of de toekomst. Eigenlijk had de game al uitgekomen moeten zijn, maar twee maanden geleden maakte Modus Games bekend meer tijd nodig te hebben om Cris Tales uit te brengen.

Benieuwd naar onze eerste bevindingen? Lees de Cris Tales preview van Celine. Cris Tales verschijnt in 2021 voor pc, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Modus Games
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Cris Tales

Series

-

Uitgever

Modus Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

20 juli 2021

Ontwikkelaar

Dreams Uncorporated

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord