Cris Tales

  • Ontwikkelaar Dreams Uncorporated
  • Eerste releasedatum 20 juli 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Indie, JRPG
  • Gameliner score

Trailer: Uitgebreide gameplaybeelden Cris Tales getoond

Modus Games heeft een nieuwe uitgebreide gameplayvideo getoond van Cris Tales. Tijdens de video nemen de makers je mee in de wondere wereld van de game.

De nieuwe video bevat een klein kwartier aan gameplaybeelden en is bovendien voorzien van commentaar van de makers. Zo vertellen ze onder andere hoeveel werk er in de game zit om tot dit resultaat te komen. Alles is met de hand getekend en omdat de game zich in drie verschillende tijden afspeelt moest dit ook telkens minstens drie keer. Het verleden, het heden en de toekomst worden in deze game tegelijk getoond. Dingen die je in het verleden doet, kunnen dus ook weer effect hebben op het heden of de toekomst. Eigenlijk had de game al uitgekomen moeten zijn, maar twee maanden geleden maakte Modus Games bekend meer tijd nodig te hebben om Cris Tales uit te brengen.

Benieuwd naar onze eerste bevindingen? Lees de Cris Tales preview van Celine. Cris Tales verschijnt in 2021 voor pc, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON Modus Games

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?