Mutant Year Zero: Road to Eden

  • Ontwikkelaar The Bearded Ladies Consulting
  • Eerste releasedatum 4 december 2018
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Strategie
  • Gameliner score

Trailer: Uitbreiding voor Mutant Year Zero onthuld

Mutant Year Zero: Road To Eden krijgt binnenkort een uitbreiding in de vorm van Seed of Evil. Om dit kenbaar te maken heeft Funcom vandaag een nieuwe trailer onthuld, waarin we vast het een en ander van de DLC te zien krijgen.

In de trailer zien komen we niet alleen te weten dat er een hele nieuwe verhaallijn aankomt, maar ook dat een gloednieuw personage zich aandient. Khan the Moose is de nieuwste mutant die zich bij je team voegt. Samen met hem en je andere teamleden ontdek je nieuwe locaties en ontrafel je het verhaal van deze uitbreiding. Naast het onthullen van de trailer maakt Funcom ook bekend dat de Nintendo Switch-versie is vertraagd. Deze stond eerst gepland voor een release in juni, maar komt nu tegelijkertijd met de Seed of Evil-uitbreiding.

Mutant Year Zero: Seed of Evil komt uit op 30 juni voor de pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?