Trailer: UFC 4 gameplay vrijgegeven

Geplaatst:

EA Sports haar nieuwste game UFC 4 heeft een nieuwe gameplaytrailer ontvangen. We zien hier de nieuwste verbeteringen van de franchise.

De trailer staat in teken van vijf grote veranderingen in UFC 4. Ze beginnen met de High Impact Moments. Wanneer je je tegenstander een goede klap verkoopt, dan zie je beter wat voor impact die stoot of trap heeft gehad door middel van een shockwave. Ook dankzij meerdere herhalingscamera's kun je de klap uit meerdere hoeken bekijken. Verder zien we dat veel van de verbeteringen gebaseerd zijn op de controls, bewegingen en fightmoves van de MMA vechtgame. Bekijk hier de aankondigingstrailer van UFC 4.

UFC 4 is beschikbaar vanaf 14 augustus voor de PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: EA Sports
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot UFC 4

Series

UFC

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

-

Platforms

PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

14 augustus 2020

Ontwikkelaar

EA Vancouver

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord