Trailer: Ubisoft zet teaser-trailer nieuwe Far Cry online

Voorafgaand aan The Game Awards 2018 heeft Ubisoft een teaser-trailer online gezet, van een nieuw deel uit de Far Cry-reeks. Zoals de trailer doet vermoeden, speelt de game zich af na de gebeurtenissen uit Far Cry 5.

Op 6 december wordt in Los Angeles The Game Awards 2018 gehouden. Deze show wordt door veel ontwikkelaars en uitgevers gebruikt om bijvoorbeeld nieuwe games aan te kondigen. Het Franse Ubisoft is één van deze bedrijven en zij laten in de nacht van donderdag op vrijdag de nieuwe Far Cry zien. Ubisoft heeft namelijk een teaser-trailer online gezet die een post-apocalyptische-wereld laat zien. We zien een wereld die zich na een grote nucleaire explosie weer weet te herstellen, evenals de mensheid. Gezien het wapen wat getoond word in de trailer, lijkt de game een geheel andere kant op te gaan dan wat we doorgaans van de serie gewend zijn.

Wat hopen jullie te zien tijdens The Game Awards 2018 en wat verwachten jullie van de nieuwe Far Cry?

BRON vg247

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?