Trailer: Ubisoft toont vernieuwde map van Hyper Scape

Geplaatst: 6 maart 2021 18:30

Vorige week kondigde Ubisoft het derde seizoen van Hyper Scape aan. En dat het seizoen veranderingen met zich meebrengt is te zien aan de nieuwe trailer. De vernieuwde map Neo-Arcadia 2.0 heeft de spotlight en ziet er gevaarlijk uit.

Hyper Scape is een Battle-Royale game die zich afspeelt in de virtuele wereld Arcadia. De wereld is aan het veranderen en dat is goed te zien aan de vernieuwde map die in seizoen drie gebruikt gaat worden. Neo-Arcadia 2.0 is niet alleen groter dan zijn voorganger, maar kent ook treinstations en andere nieuwe Landmarks. Naast deze toevoegingen ziet de map er ook compleet anders uit. De corruptie heeft zich weten te verspreiden, waardoor er zwarte tentakels te vinden zijn op de map. De stad die we kennen uit de eerste twee seizoenen is ook veranderd. De trailer toont namelijk heuvels en kanalen.

Het derde seizoen van Hyper Scape begint op 11 maart. De game is gratis beschikbaar voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Hyper Scape

Series

-

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

11 augustus 2020

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord