Assassin's Creed Valhalla
  • ONTWIKKELAAR Ubisoft
  • EERSTE RELEASEDATUM 10 november 2020
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series
  • GENRE Actie, Avonturen, RPG
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Ubisoft toont CGI trailer Assassin's Creed Valhalla

Ubisoft heeft een CGI launch trailer uitgebracht voor Assassin's Creed Valhalla. De vikingen-game met Eivor in de hoofdrol komt binnenkort uit voor een groot deel van de platformen.

Dat Ubisoft goed is met het uitbrengen van trailers weten we inmiddels. We hebben voor Assassin's Creed Valhalla al vele trailers voorbij zien komen. Sinds de aankondiging van de game werden ze met enige regelmaat vrijgegeven. Toch gaan er nu niet veel meer volgen, want de release van de game is al bijna in zicht. In deze nieuwe CGI-trailer volgen we uiteraard weer hoofdrolspeler Eivor die op het punt staat Engeland binnen te vallen om zich daar te kunnen vestigen. Vakkundig doorbreekt de viking de vierde muur in deze trailer en vertelt hij ons hoe je de geschiedenisboeken ingaat.

Assassin's Creed Valhalla staat gepland voor een release op 10 november voor Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 4, Google Stadia en pc. De PlayStation 5-versie is verkrijgbaar vanaf de lancering van de console.

BRON Ubisoft

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?