Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint
  • ONTWIKKELAAR Ubisoft
  • RELEASEDATUM 4 oktober 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie, Shooter
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Ubisoft presenteert uitgebreid Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint

Ghost Recon is weer helemaal terug. Na het succes van Ghost Recon Wildlands krijgt de serie nu een vervolg met Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint. Dit laat Ubisoft weten middels een trailer, DLC onthulling, een kijkje achter de schermen, een releasedatum en een beta aankondiging.

Gedurende de E3-persconferentie van Ubisoft beklom Jon Berntal, bekend van The Walking Dead en The Punisher, het podium. Berntal speelt blijkbaar Walker, de grote slechterik, in het verhaal van Ghost Recon Breakpoint. De game lijkt bekende elementen uit Wildlands over te nemen zoals het gebruik van voertuigen en een uitgebreide map. Een trailer was echter niet alles dat Ubisoft te tonen had. Zo komt er ook een releasedatum voorbij. Deze staat momenteel op 4 oktober. Tevens krijgt Ghost Recon Breakpoint een beta waarvoor spelers zich kunnen inschrijven. Deze beta gaat op 5 september van start. In tegenstelling tot Wildlands moet Breakpoint meer singleplayer elementen krijgen. Hiervoor hebben ze zelfs een community programma opgezet in de vorm van Ghost Recon: Delta Company. Als laatste werd nog even een aankomende DLC geteased. In de korte trailer zien we overduidelijk het rode oog van de T800 uit The Terminator.

Ghost Recon Breakpoint kent een releasedatum van 4 oktober 2019 en moet verschijnen voor de PlayStation 4 en Xbox One. De game moet tevens beschikbaar zijn via Google Stadia.

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy WijnbergAls het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?