Trailer: Ubisoft onthult Gods & Monsters tijdens E3

Geplaatst: 10 juni 2019 23:25

De persconferentie van Ubisoft op E3 zat boordevol trailers en bekendmakingen waarvan veel al vooraf gelekt is, maar het bedrijf sloot af met een verrassing dat Gods & Monsters heet.

Het team achter Assassin's Creed Odyssey heeft hard gewerkt aan het creëren van een nieuwe game en tijdens de E3 presentatie van Ubisoft kregen we de eerste teaser te zien. Het lijkt te gaan om een game waarin je het opneemt tegen mythische wezens om de goden te helpen en voor zover er al een oordeel over te vellen is, heeft Ubisoft Quebec puik werk verricht. Bekijk hieronder de teaser van Gods & Monsters.

Gods & Monsters heeft ook direct al een concrete releasedatum meegekregen. Vanaf 25 februari 2020 kunnen we aan de slag met deze nieuwe Ubisoft-game. De game komt uit op pc, Nintendo Switch, Xbox One en Playstation 4.

Bron: Ubisoft
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Immortals Fenyx Rising

Series

-

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

3 december 2020

Ontwikkelaar

Ubisoft Quebec

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord