Trailer: Ubisoft Connect vervanger van Uplay

Geplaatst:
Aangepast: 22 oktober 2020 08:27

Met een nieuwe generatie consoles in het verschiet, is het ook tijd voor nieuwe sociale platformen. Ubisoft heeft daarom Ubisoft Connect aangekondigd, dat Uplay gaat vervangen.

Ubisoft heeft vandaag een nieuwe trailer onthuld voor Ubisoft Connect. Dit is een nieuw sociaal platform van Ubisoft dat de vervanger moet worden van Uplay. In de essentie is Ubisoft Connect een combinatie van Uplay en Ubisoft Club. Dit nieuwe sociale platform zorgt ervoor dat je voor elke Ubisoft-game dezelfde sociale ervaring kunt hebben. Zo kun je je vriendenlijst beheren en een newsfeed met de activiteit van je vrienden zien. Daarnaast zitten er ook achievements en een loyaltyprogramma in het platform. Een nieuwe feature die aan Ubisoft Connect wordt toegevoegd, is Smart Intel. Hiermee krijgen spelers tips en aanbevolen video's te zien op basis van de games die ze spelen. Ook gaat Ubisoft Connect er straks voor zorgen dat cross-progression op alle platformen beschikbaar wordt voor nieuwe games als Assassin's Creed Valhalla, Immortals Fenyx Rising en Riders Republic.

Ubisoft Connect lanceert 29 oktober.

Bron: Ubisoft
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord