Check hier alle Gameliner Awards Gameliner Awards 2020-content

Trailer: Ubisoft Connect vervanger van Uplay

Met een nieuwe generatie consoles in het verschiet, is het ook tijd voor nieuwe sociale platformen. Ubisoft heeft daarom Ubisoft Connect aangekondigd, dat Uplay gaat vervangen.

Ubisoft heeft vandaag een nieuwe trailer onthuld voor Ubisoft Connect. Dit is een nieuw sociaal platform van Ubisoft dat de vervanger moet worden van Uplay. In de essentie is Ubisoft Connect een combinatie van Uplay en Ubisoft Club. Dit nieuwe sociale platform zorgt ervoor dat je voor elke Ubisoft-game dezelfde sociale ervaring kunt hebben. Zo kun je je vriendenlijst beheren en een newsfeed met de activiteit van je vrienden zien. Daarnaast zitten er ook achievements en een loyaltyprogramma in het platform. Een nieuwe feature die aan Ubisoft Connect wordt toegevoegd, is Smart Intel. Hiermee krijgen spelers tips en aanbevolen video's te zien op basis van de games die ze spelen. Ook gaat Ubisoft Connect er straks voor zorgen dat cross-progression op alle platformen beschikbaar wordt voor nieuwe games als Assassin's Creed Valhalla, Immortals Fenyx Rising en Riders Republic.

Ubisoft Connect lanceert 29 oktober.

BRON Ubisoft

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?