Prey

  • Ontwikkelaar Arkane Studios
  • Eerste releasedatum 15 mei 2017
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre First-Person Shooter, Horror
  • Gameliner score

Trailer: Typhon Hunter update voor Prey verschijnt komende week

Vanaf komende week verschijnt een update voor Prey. Onder de noemer Typhon Hunter wordt er een asymmetrische multiplayer modus aan de game toegevoegd.

In deze nieuwe spelmodus neemt Morgan Yu het op tegen vijf mimics. De mimics krijgen een korte tijd zich voor te bereiden en te verstoppen voor de jager, Morgan Yu. Als de voorbereidingstijd er op zit, dan gaat de klok lopen en moet de jager binnen een bepaalde tijd de mimics zien te vinden. Anderzijds kunnen de mimics ook Morgan Yu aanvallen. Als het ze lukt Morgan Yu te doden dan loopt de klok terug en hebben de mimics weer even de tijd zich te verstoppen totdat de jager opnieuw gespawned is. Echter hebben de mimics slechts één leven, dus zorgvuldigheid is geboden.

De update is gratis voor degene die de Mooncrash DLC hebben gekocht, of zich eigenaar mogen noemen van de Deluxe Edition. Indien je dat niet hebt gekocht, kun je voor 20 euro je game updaten. Prey: Typhon Hunter komt uit op 11 december. Begin 2019 verschijnt er ook een VR-versie van de multiplayer modus.

BRON Youtube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?