Trailer: Two Point Hospital krijgt nieuwe DLC Off the Grid

Geplaatst:
Aangepast: 11 maart 2020 22:22

De populaire managementgame Two Point Hospital wordt volgende week verder uitgebreid. Two Point Hospital krijgt dan namelijk een nieuwe DLC die Off the Grid heet.

Het gaat erg goed met de ziekenhuis managementgame Two Point Hospital. Vorig jaar kreeg de game bezoek van aliens in de Close Encounters DLC en eerder dit jaar kwam de managementgame uit op consoles. Binnenkort wordt de pc-versie van de game nog verder uitgebreid met de Off the Grid DLC. In deze DLC draait het allemaal om het milieu. De DLC brengt drie nieuwe gebieden naar de game en 35 nieuwe kwaaltjes om te bestrijden. Dit moet je uiteraard zo ecologisch verantwoord mogelijk voor elkaar zien te krijgen.

Two Point Hospital is momenteel te spelen op de pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. De Off the Grid DLC verschijnt 18 maart voor de pc. Spelers die de game op de consoles hebben, moeten nog een tijdje op de uitbreiding wachten.

Bron: Two Point Studios
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Two Point Hospital

Series

-

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

30 augustus 2018

Ontwikkelaar

Two Point Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord