Check hier alle E3 2021-content

Two Point Campus

  • Ontwikkelaar Two Point Studios
  • Eerste releasedatum 2022
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score -

Trailer: Two Point Campus aangekondigd

Tijdens Summer Game Fest 2021 is Two Point Campus onthuld door Two Point Studios. Het is de sequel van het nog altijd populaire Two Point Hospital.

Hoewel Two Point Campus al eerder was gelekt, is de game nu officieel bekendgemaakt door Two Point Studios. In de trailer word je kort rondgeleid op de campus. Hier krijg je allerlei verschillende vakken te zien, van een klas vol ridders tot gigantische robots. Natuurlijk kunnen dingen als studentenkamers en sportteams niet ontbreken. Spelers krijgen volledige vrijheid om hun campus in te delen zoals ze willen, van gebouwen tot heggen. Daarnaast moeten spelers ervoor zorgen dat de studenten niet alleen op educatief, maar ook op persoonlijk gebied alles krijgen wat ze nodig hebben.

Two Point Campus komt uit in 2022.

BRON Summer Game Fest 2021

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?