Check hier alle Gameliner Awards Gameliner Awards 2019-content
Tom Clancy's The Division 2
  • ONTWIKKELAAR Massive Entertainment
  • EERSTE RELEASEDATUM 15 maart 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia
  • GENRE RPG, Third Person Shooter
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Tweede dlc aangekondigd voor The Division 2

Er is een tweede dlc aangekondigd voor de first person shooter-game The Division 2. De nieuwe dlc introduceert een hoop nieuwe content voor de game, waaronder een nieuwe specialisatie en nieuwe missies.

Spelers van The Division 2 hebben er even op moeten wachten, maar er is weer leven in de brouwerij. De tweede dlc voor de first person shooter-game is aangekondigd door een The Division 2-moderator op Reddit. De uitbreiding geeft spelers de mogelijkheid om met een nieuwe specialisatie aan de slag te gaan, genaamd de Technician Specialist. Daarnaast worden er talloze nieuwe wapens geïntroduceerd, zoals handpistolen en EMP-granaten. Ook krijgen spelers toegang tot twee nieuwe hoofdmissies. Éen van deze missies vindt plaats in het Pentagon, waar spelers het op nemen tegen de Black Tusks. In de andere missie worden spelers naar een onderzoekslab gestuurd. Dit is de tweede dlc in de reeks van drie. Spelers die in het bezit zijn van de jaar pas hebben direct toegang tot de nieuwe specialisatie. Spelers zonder pas dienen eerst een wat missies te voltooien om ook toegang te krijgen tot de Technician-specialisatie.

De pashouders hebben vanaf 15 oktober toegang tot de tweede dlc. Vanaf 22 oktober verschijnt de update voor alle andere spelers.

BRON Reddit

Over auteur Delano Seliman

Delano Seliman Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan werkt ‘ie keihard aan zijn eigen bedrijf Stageup.nl. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?