Trailer: Tweede dlc aangekondigd voor The Division 2

Geplaatst:
Aangepast: 10 oktober 2019 23:45

Er is een tweede dlc aangekondigd voor de first person shooter-game The Division 2. De nieuwe dlc introduceert een hoop nieuwe content voor de game, waaronder een nieuwe specialisatie en nieuwe missies.

Spelers van The Division 2 hebben er even op moeten wachten, maar er is weer leven in de brouwerij. De tweede dlc voor de first person shooter-game is aangekondigd door een The Division 2-moderator op Reddit. De uitbreiding geeft spelers de mogelijkheid om met een nieuwe specialisatie aan de slag te gaan, genaamd de Technician Specialist. Daarnaast worden er talloze nieuwe wapens geïntroduceerd, zoals handpistolen en EMP-granaten. Ook krijgen spelers toegang tot twee nieuwe hoofdmissies. Éen van deze missies vindt plaats in het Pentagon, waar spelers het op nemen tegen de Black Tusks. In de andere missie worden spelers naar een onderzoekslab gestuurd. Dit is de tweede dlc in de reeks van drie. Spelers die in het bezit zijn van de jaar pas hebben direct toegang tot de nieuwe specialisatie. Spelers zonder pas dienen eerst een wat missies te voltooien om ook toegang te krijgen tot de Technician-specialisatie.

De pashouders hebben vanaf 15 oktober toegang tot de tweede dlc. Vanaf 22 oktober verschijnt de update voor alle andere spelers.

Bron: Reddit

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tom Clancy's The Division 2

Series

-

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

15 maart 2019

Ontwikkelaar

Massive Entertainment

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord