Romancing SaGa 3
  • ONTWIKKELAAR Square Enix
  • EERSTE RELEASEDATUM 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Twee SaGa-games komen naar het Westen

SaGa is een oude sci-fi RPG-serie die voornamelijk in Japan veel gespeeld werd. Twee SaGa-games komen nu echter naar het Westen.

Tijdens de E3-presentatie van Square Enix werden twee SaGa-games aangekondigd die naar het Westen komen. De eerste is Romancing SaGa 3, een RPG die in 1995 voor het eerst het levenslicht zag. Voor deze game stond dit jaar een remake gepland die aanvankelijk enkel Japan aan zou doen. Romancing SaGa 3 komt nu echter ook naar het Westen. De tweede SaGa-game die naar het Westen komt, is SaGa SCARLET GRACE: AMBITIONS. Deze game kwam in 2016 in Japan uit en krijgt nu dus ook een Westerse release.

Wanneer de SaGa-games precies verschijnen, is momenteel nog niet bekend. Wel weten we dat beide games naar pc, consoles en smartphones komen.

BRON Square Enix

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?