Gameliner 15 jaar vijftien-daagse
Blazing Chrome
  • ONTWIKKELAAR JoyMasher
  • EERSTE RELEASEDATUM 11 juli 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE First Person Shooter
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Twee personages Blazing Chrome onthuld

Uitgever The Arcade Crew heeft een nieuwe trailer gelanceerd van Blazing Chrome. In de trailer is zeer veel actie te zien en worden bovendien twee nieuwe personages onthuld.

Blazing Chrome wordt ontwikkeld door JoyMasher en haalt de inspiratie uit de good ol' days. De game doet erg denken aan een game als Contra, waarin veel actie op je scherm de boventoon voert. De trailer laat genoeg van dit soort actie zien, maar onthuld daarnaast ook twee nieuwe personages. Suhaila is een pittige tante die met haar robotarm geen spaan heel laat van de vijanden. De dodelijke ninja Raijin weet met zijn snelheid menig kogel te ontwijken om vervolgens keihard toe te slaan.

Blazing Chrome op 11 juli uit voor pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?