Turok: Escape from Lost Valley
  • EERSTE RELEASEDATUM 25 juli 2019
  • PLATFORMEN Pc
  • GENRE Avonturen, Indie
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Turok: Escape from Lost Valley is Turok zoals je hem nog nooit hebt gezien

We kennen Turok natuurlijk allemaal als die brute shooter uit de jaren '90 en begin 2000. Turok: Escape from Lost Valley is Turok zoals je hem echter nog nooit hebt gezien.

Turok is een first-person-shooter uit 1997 die het verhaal volgt van de tijdreizende Indiaan Turok. Deze game staat bekend om de verschillende absurde wapens die je kunt gebruiken, zoals de welbekende Cerebral Bore, en natuurlijk het jagen op dinosaurussen en aliens. Later deze maand verschijnt er een nieuwe Turok-game, genaamd Turok: Escape from Lost Valley. Dit is echter geen brute shooter, maar een aandoenlijke game in chibi-stijl. Deze game volgt het verhaal van Turok en zijn broer Andar die in een vallei vol met dinosaurussen vast zijn komen te zitten. Turok: Escape from Lost Valley is het resultaat van de Universal GameDev Challenge van vorig jaar, die kleine studio's uitdaagde om nieuwe games te maken die gebaseerd zijn op bekende Universal-games. Deze nieuwe versie van Turok, ontwikkeld door Pillow Pig Games, heeft de wedstrijd niet gewonnen, maar wordt later deze maand toch uitgebracht door Universal Studios Interactive Entertainment.

Turok: Escape from Lost Valley is vanaf 25 juli beschikbaar op pc via Steam.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia TjiaOnze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?