Hyper Scape

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 11 augustus 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre First-Person Shooter, Battle Royale
  • Gameliner score

Trailer: Turbo Mode snelt zich naar Hyper Scape

Er is een nieuwe gamemodus onderweg naar Ubisoft's Battle Royale-game Hyper Scape. De nieuwe modus wordt uitgebracht onder de noemer Turbo Mode.

Binnenkort wordt de urban first person shooter verrijkt met een nieuwe gamemodus Turbo Mode. De naam verraadt al dat deze modus om snelheid gaat. In grote lijnen is het vergelijkbaar met een regulier potje Hyper Scape, maar de regels zijn enigszins aangepast. Alle gear is al op het maximale fusion level, je health regenereert sneller en de zone waarin je je bevindt sluit zich sneller. Het is aan jou om je hoofd koel te houden en je tegenstanders zo snel mogelijk uit te schakelen.

Lang hoef je niet te wachten op de Turbo Mode voor Hyper Scape, want de modus komt 15 september naar de game.

BRON Ubisoft

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?