Destiny 2: Beyond Light
  • ONTWIKKELAAR Bungie
  • EERSTE RELEASEDATUM 10 november 2020
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE MMO, First Person Shooter
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Trotseer de kou in Destiny 2: Beyond Light

Destiny 2: Beyond Light heeft een nieuwe trailer gekregen. Hierin is de bevroren maan genaamd Europa te zien en worden er meer details gedeeld over het verhaal van de nieuwe uitbreiding van Destiny 2.

Eigenlijk zou Destiny 2: Beyond Light al uitgekomen moeten zijn. In juli werd namelijk aangekondigd dat Destiny 2: Beyond Light anderhalve maand werd uitgesteld. Voor nu moeten we het doen met een trailer die gisteren is vrijgegeven, waarin een nieuwe omgeving van Destiny 2: Beyond Light getoond wordt. Zo zijn er industriële ruimteschepen en ijskoude landschappen op de maan Europa, die vol zit met mysteries. Het is de taak aan Guardians om verloren technologieën te vinden die diep onder de ijzige oppervlakte verborgen liggen.

Destiny 2: Beyond Light komt uit op 10 november voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

BRON destinygame

Over auteur Dionne Lips

Dionne Lips Klaar om even een potje te schieten? Pas dan maar op dat je niet tegenover Dionne staat. De beste dame wint namelijk Fortnite-toernooien en schroomt zich ook niet om je even te vernietigen in Warzone. Heeft ze zin om te chillen, dan duikt ze boeken in of verliest ze zich in de lore van een RPG. Ja, Dionne heeft zeg maar van alles wat.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?