Check hier alle Gameliner Awards Gameliner Awards 2020-content
Tricky Towers
  • ONTWIKKELAAR WeirdBeard Games
  • EERSTE RELEASEDATUM 2 augustus 2016
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Puzzel
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Tricky Towers voor Nintendo Switch aangekondigd

WeirdBeard Games heeft vandaag aangekondigd dat Tricky Towers naar de Nintendo Switch komt. De puzzelgame komt na de vele verzoeken van de fans volgende maand uit.

Binnenkort kun je de mooiste torens bouwen en het opnemen tegen je vrienden. Natuurlijk werkt de zwaartekracht niet mee, wordt je af en toe verrast door windvlagen en moet je oppassen voor de magische aanvallen van je tegenstanders. De game biedt drie verschillende multiplayer modi waaronder race, survival en puzzle. Daarnaast biedt de single player modus ook nog eens vijftig trails om je vaardigheden te vergroten. Bekijk de trailer hier.

Tricky Towers komt op 11 oktober naar de Nintendo Switch en is verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en de pc.

BRON Persbericht WeirdBeard Games

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?