Tribes of Midgard

  • Ontwikkelaar Norsfell
  • Eerste releasedatum 27 juli 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, PlayStation 5
  • Genre Avonturen, Indie, Survival
  • Gameliner score

Trailer: Tribes of Midgard The Wolf Saga onthuld

Gearbox en Norsfell kregen tijdens State of Play ook ruimte om Tribes of Midgard te tonen. De trailer die voorbij kwam gaf inzicht in de post-launch content van de viking game.

Vikingen zijn helemaal hot momenteel, maar het feit dat Tribes of Midgard al een behoorlijke tijd in Early Access te spelen is geeft aan dat Norsfell een trendsetter is. Hoewel de game sinds 2019 dus al een soort van te spelen is, komt de releasedatum in juli van Tribes of Midgard steeds naderbij. Naast de release voor consoles heeft uitgever Gearbox nu ook de post-launch content onthuld in de vorm van het eerste seizoen dat schuil gaat onder de naam The Wolf Saga. Past natuurlijk wel prachtig bij het thema. Het eerste seizoen brengt onder meer nieuwe vijanden en nieuwe runes met zich mee.

Tribes of Midgard is al een tijdje te spelen in Early Access, maar staat gepland voor een release op 27 juli voor PlayStation 4, PlayStation 5 en pc.

BRON Sony

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?