De Sims 4: Sneeuwpret
  • ONTWIKKELAAR Maxis
  • EERSTE RELEASEDATUM 13 november 2020
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Simulatie
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Trek de kou in met De Sims 4 Sneeuwpret

De Sims 4 is alweer toe aan een nieuwe uitbreiding. Ditmaal kun je de kou in trekken met De Sims 4 Sneeuwpret.

Het lijkt wel als de dag van gisteren, dat tijdens de livestream van gamescom een Sims 4 Star Wars-uitbreiding werd onthuld. In deze uitbreiding kun je je Sims naar Batuu sturen. Inmiddels is het alweer tijd voor een volgende uitbreiding. In deze uitbreiding blijven je Sims echter iets dichter bij huis. Zij kunnen in de uitbreiding Sneeuwpret straks namelijk afreizen naar iets dat op Japan lijkt. Deze uitbreiding staat geheel in het teken van de winter en alles wat daarmee te maken heeft. Zo kunnen je Sims straks bijvoorbeeld gaan skiën of bergbeklimmen. Daarnaast worden er ook nieuwe voorwerpen aan de game toegevoegd. Zo kun je je Sims in extra warme kleding hullen, maar kun je ook verschillende op Japan geïnspireerde meubels in en om je huis plaatsen. Ook wordt het Lifestyle-systeem een beetje aangepast. In de nieuwe uitbreiding krijgen je Sims namelijk nieuwe Lifestyle-attributen op basis van wat ze mee hebben gemaakt.

De Sims 4: Sneeuwpret verschijnt 13 november op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Electronic Arts

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?