Days Gone
  • ONTWIKKELAAR SIE Bend Studio
  • RELEASEDATUM 26 april 2019
  • PLATFORMEN PlayStation 4
  • GENRE RPG, Survival horror
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Tref je voorbereidingen voor Days Gone met nieuwe trailer

Een nieuwe trailer van Days Gone brengt ons de fijne kneepjes van het overleven bij. Tijdens je avontuur steekt allerlei vijandig gespuis de kop op, en daar wil je je natuurlijk wel tegen kunnen weren.

Het duurt nog een paar maanden voor we in de huid kruipen van de goedgemutste motormuis in Days Gone, maar een goede voorbereiding is het halve werk. De nieuwe trailer van Sony Interactive Entertainment vertelt ons met welke gevaren we rekening moeten gaan houden. Zo maken we kennis met Freakers, zit het gevaar ook in de bomen en zijn naast de mensen ook wolven iets om voor uit te kijken. Hieronder zie je de volledige trailer.

Days Gone komt uit op 26 april voor de PlayStation 4.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick LamersAls Junior Eindredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?