Trailer: Trailer voor nieuwe League of Legends personage Aphelios verschenen

Geplaatst:
Aangepast: 27 november 2019 20:10

Er is een trailer verschenen voor het nieuwe personage Aphelios dat binnenkort verschijnt in League of Legends. Naast een nieuwe personage kent de pre-season 2020 een aantal grote veranderingen.

Aphelios is niet het eerste nieuwe personage die dit jaar al werd aangekondigd. Yuumi, Qiyana en Senna gingen hem al voor. Aphelios kenmerkt zich voornamelijk door de vijf wapens die hij draagt, die allemaal twee krachten hebben. Hierdoor moeten spelers bewust wisselen om bepaalde krachten te kunnen gebruiken. Omdat de krachten automatisch geleerd worden, kun je per level kiezen tussen drie permanente verbeteringen voor het personage.

Een nieuwe personage is niet het enige wat er in League of Legends gaat veranderen. Zo is de gehele map al veranderd door de Rise of Elements. Met dit nieuwe drakensysteem verandert de map per draak, waardoor er opeens nieuwe doorgangen te vinden zijn en bosjes verdwijnen of juist op nieuwe plekken verschijnen. Daarnaast heeft zowel de botlane als toplane een nis aan de zijkant.

League of Legends is beschikbaar via de Riot client voor pc. Het nieuwe personage verschijnt met Patch 9.24, maar heeft nog geen specifieke datum.

Bron: Riot Games

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot League of Legends

Series

-

Uitgever

Riot Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

29 oktober 2009

Ontwikkelaar

Riot Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord