Trailer: Trailer toont toekomst van Hood: Outlaws & Legends

Geplaatst:

Focus Home Interactive heeft vandaag een nieuwe trailer uitgebracht voor de aankomende multiplayergame Hood: Outlaws & Legends, waarin de toekomstplannen voor de game na de lancering worden onthuld. Ze hebben een hele roadmap uitgestippeld voor het eerste jaar.

Volgens het persbericht streeft Focus Home Interactive ernaar om Hood: Outlaws & Legends meerdere jaren na de release te ondersteunen. Hierbij wordt het eerste jaar na de lancering opgesplitst in vier seizoenen, elk met een thema en nieuwe inhoud, evenementen en cosmetica. Hood begint met Litha als eerste seizoen dat een nieuwe gamemodus brengt die meer nadruk legt op actie dan op tactiek en stealth. Ook komt er op een later moment een nieuwe speelbare Outlaw bij de game: Eidaa. Er is nog weinig te zeggen over wat ze allemaal kan, maar er wordt wel gezegd dat we snel meer informatie krijgen. Tot slot krijgt Hood ook een Battle Pass-systeem waarmee je extra opties krijgt om je uiterlijk te personaliseren.

Hood: Outlaws & Legends verschijnt op 10 mei voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series en pc. Als je de game vooraf bestelt, kun je al vanaf 7 mei spelen.

Bron: Focus Home Interactive
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Hood: Outlaws & Legends

Series

-

Uitgever

Focus Entertainment

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

10 mei 2021

Ontwikkelaar

Sumo Digital

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord