Check hier alle X019 Londen-content
Red Dead Redemption 2
  • ONTWIKKELAAR Rockstar Studios
  • EERSTE RELEASEDATUM 26 oktober 2018
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie, Open-World
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Trailer Red Dead Redemption 2 voor pc uit

De trailer voor Red Dead Redemption 2 voor de pc is uit. Eerder deze maand kondigde Rockstar Games aan de bekende cowboy game uit te gaan geven voor de pc.

In de trailer zie je dat Rockstar Games zijn best doet om zijn grafische spierballen te laten zien. De wereld van Red Dead Redemption 2 is nu ook te zien in 4K en met 60 frames per seconde. Tevens heeft de ontwikkelaar meer details toegevoegd zoals bijvoorbeeld sporen van beren op een boom. In de trailer zelf zie je hoe het wilde westen langzaam verstedelijkt en hoor je Arthur een speech geven over het wilde westen en de rol van mensen in deze wereld.

Red Dead Redemption 2 verschijnt op 5 november voor de pc via de Rockstar Games Launcher. Je kan de game via andere pc launchers aanschaffen, maar daar verschijnt deze net wat later. De game is nu al te spelen op PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Youtube

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?