Dread Nautical
  • ONTWIKKELAAR Zen Studios
  • EERSTE RELEASEDATUM 29 april 2020
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE RPG, Strategie, Roguelike
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Trailer Dread Nautical toont het overleven op een schip

Zen Studios heeft een nieuwe game aangekondigd via een trailer op hun officiële YouTube-kanaal. In Dread Nautical wordt turn-based strategie gemengd met RPG-elementen.

In Dread Nautical geniet je van een cruise op een schip genaamd Hoop, maar eindigt de vakantie in het verzamelen van voedsel, grondstoffen en het vinden van de bemanning. Het gehele schip is namelijk overgenomen door kwaadaardige monsters die jij een kopje kleiner moet maken, wil je de vakantie overleven. De trailer laat zien wat je allemaal te wachten staat op de twintig verdiepingen van het schip en toont de kleurrijke stijl van de game.

Dread Nautical verschijnt op 29 april voor de Epic Game Store, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?