Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- The Hinokami Chronicles

  • Ontwikkelaar CyberConnect2
  • Eerste releasedatum 15 oktober 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Actie, JRPG
  • Gameliner score

Trailer: Trailer Demon Slayer-game toont avonturenmodus

Er is een nieuwe trailer verschenen voor Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- The Hinokami Chronicles. In de nieuwe beelden komt de avonturenmodus aan bod.

SEGA heeft het maar druk dit jaar. Niet alleen vieren ze het dertigjarige bestaan van de Sonic-serie met Sonic Colors: Ultimate en een nieuwe 3D Sonic the Hedgehog-titel, maar ze publiceren ook een game in het Demon Slayer-universum dit jaar. In Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- The Hinokami Chronicles volg je het verhaal van Tanjiro uit de Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba-animeserie. De zus van Tanjiro, Nezuko, is in een demoon veranderd. Het is aan Tanjiro om haar terug te veranderen naar een mens. Een nieuwe trailer werpt een frisse blik op de avonturenmodus van de game.

Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- The Hinokami Chronicles verschijnt op 14 oktober dit jaar voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series en pc.

BRON SEGA

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?